Activiteiten in de vakantie

NUIS

Tijdens de herfstvakantie zijn er bij de Coendersborg een aantal activiteiten te doen. Op dinsdagmiddag 23 oktober is er een knutselmiddag. Eerst gaan de deelnemers op zoek in het Coendersbos naar bessen, eikels, kastanjes, hazelnoten, bladeren, stokjes, veertjes en andere voorwerpen uit de natuur. „Met alle gevonden materialen gaan we binnen of buiten - als het weer het toelaat - lekker knutselen”, aldus Stien Hut van Het Groninger Landschap.

Zondagmiddag 28 oktober staat er een herfstwandeling op het programma. De wandeling gaat door het Coendersbos en is ruim 5 kilometer. Genieten van de prachtig herfstkleuren van de bomen en struiken en op zoek naar onder andere noten, zaden en paddenstoelen.

Ervaren gidsen begeleiden de wandeling en delen hun kennis over dit gebied met de wandelaars.

Beide activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Aanmelden kan via https://www.

groningerlandschap.nl/

activiteiten/eropuit