Heidebloem werkt aan nieuwe voorstelling in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN

De Rederijkerskamer Heidebloem is gestart met repetitieavonden in Verenigingsgebouw Zevenhuizen. Er wordt geoefend voor een voorstelling die in februari 2019 wordt gegeven.

Na de laatste voorstelling begin dit jaar was het even de vraag of er de mogelijkheid zou blijven om in Zevenhuizen een voorstelling te produceren. Dankzij de inzet van DES blijft het Verenigingsgebouw de komende drie jaar beschikbaar. Dit betekent dat De Heidebloem haar voorstellingen de komende drie jaren kan blijven opvoeren in het Verenigingsgebouw in afwachting van het nieuwe MFC.

De Heidebloem heeft dit seizoen overigens twee nieuwe talenten mogen verwelkomen. Ermina Helmholt en Antoinet Tinge zijn toegetreden tot de Rederijkers. Ermina geeft aan dat er op de repetitieavonden al veel wordt gelachen. Het belooft dan ook deze maal weer een komische en vrolijke voorstelling te worden.

De voorstelling genaamd: Familie Bruinsma in de Bocht “De Straatprijs” door Carl Slotboom staat gepland voor 1,2 en 8 februari 2019.