DES beheert

ZEVENHUIZEN

Afgelopen vrijdag tekenden de Protestanse Gemeente Zevenhuizen en dorpsbelangenvereniging DES een overeenkomst. Door een grondige renovatie van de protestanse kerk in Zevenhuizen heeft het kerkbestuur het Verenigingsgebouw beschikbaar gesteld aan het dorp. Dorpsbelangenvereniging DES heeft de Westerkwartierse Uitdaging ingeschakeld of het mogelijk was juridische ondersteuning te krijgen om de voors, tegens en risico’s uit te zoeken. Het belang van het voortbestaan van het verenigingsgebouw voor het dorp was en is groot in het kader van de leefbaarheid van het dorp en het MFC dat over 3 jaar pas gerealiseerd zal zijn.

Van Horssen & van Ophoven advocaten en Mediators heeft hen hier de afgelopen maanden in bijgestaan. Naast zijn adviezen heeft hij goed geluisterd en verwoord wat er inhoudelijk voor beide partijen wenselijk was. Dit heeft geleid tot een overeenkomst die door beide partijen vrijdag is getekend.