TLC druk met inzameling

LEEK

Op leuke en speelse wijze wordt er met de ‘Scorekaarten’ geld ingezameld voor de sportvereniging. De actie is makkelijk en biedt met minimale inspanningen, maximale opbrengsten voor deelnemende verenigingen. Tot ruim 85% van de opbrengsten gaat rechtstreeks naar de clubkas.

Mede door deze actie wil TLC voor haar clubleden graag nieuwe trainingsmaterialen realiseren, zoals ballen, doeltjes, pionnen, hesjes etc. zodat er zo optimaal mogelijk training kan worden gegeven.

De actie Scoren voor de Club werkt met Scorekaarten. Deze bestaat uit een vel met een aantal krasvakjes met daaronder een geldbedrag variërend van EUR 1,- tot EUR 2,50. Iedereen die een vakje open krast, betaalt aan de verkoper, in dit geval een jeugdspeler van vv TLC, het bedrag dat tevoorschijn komt.

Voor ieder open gekrast vakje ontvangt de donateur een vel met 8 kortingsbonnen voor diverse dagjes uit, zoals o.a. Madurodam, Indoor Skydive en Hellendoorn.

De actie is gestart op 17 september en loopt tot en met 10 oktober. „Dus familieleden, vrienden, bekenden en allen die vv TLC een warm hart toedragen, kras de vakjes open en help vv TLC aan nieuwe trainingsmaterialen”, roept de club op.