‘Welkom Thuis’ in Leek

LEEK

Op zaterdag 29 september 2018 voert gospelkoor Rejoice uit Zuidhorn onder leiding van Willem de Wit voor de zesde én laatste keer de musical ‘Welkom Thuis’op.

Een nieuw oud verhaal, over een vader en twee zonen die ieder zo hun eigen ideeën hebben over het familiebedrijf. Het verhaal uit Lucas 15 wordt gespeeld en gezongen in een mix van gospel en popmuziek. Maak kennis met vader Abbema, die staat voor kwaliteit, of met Ruben, die altijd hard werkt. Leer Ben kennen, vol van dromen en ideeën en Dieneke, die alle ontwikkelingen vol verbazing aanschouwt.

Rejoice treedt op in de GKv in Leek. Het concert begint om 19:30 uur. De entree bedraagt € 7,50 (kinderen t/m 12 jaar € 4,-). Gezinskaarten kosten € 20,- (2 volw. en 2 kind.). Kaarten zijn verkrijgbaar via de koorleden en via

In april 2019 voert gospelkoor Rejoice-Zuidhorn de musical “Jesus son of God” uit. Het koor zoekt 15 zangers die hier aan mee willen doen. De repetities zijn op de donderdagen in oktober, november 2018. En van januari t/m april 2019. Aanvang: 20.00 uur in De Rank Zuidhorn. Iedereen is welkom. Meer op www. www.rejoice-zuidhorn.nl.