Gevarieerd programma in feestweek Niekerk

NIEKERK

De gezelligste feestweek van de wijde omgeving staat weer op het punt van beginnen en uiteraard draagt het jeugd- en jongerenwerk de Smidse ook weer haar steentje bij. aan de feestweek in Niekerk.

De feesttent is dit jaar iets groter. Voor het Hollandse Hits Festival, met optredens van Wolter Kroes, Steff Ekkel, Niels Span, Burdy, Jelle B en Klazina, op zaterdag 18 augustus zijn, ondanks de grotere capaciteit van de tent, al wekenlang geen kaartjes meer verkrijgbaar.

Gelukkig heeft de Smidse nog een drietal grote evenementen in de planning staan. Zo staat er op maandagavond 20 augustus een 'American Night' op het programma. Gewoon lekkere, goeie, stevige en echte muziek waar Amerika beroemd mee is geworden.

Dit jaar hoopt de Smidse weer op een menigte die haar allermooiste, meest stralende, glinsterende en/of foutste outfit heeft aangedaan, want op woensdag 22 augustus staat de ‘waanzinnige woensdag’ met als thema 'Crazy Glitter' op het programma.