Reconstructie Auwemalaan van start

LEEK

De reconsructie van de Auwemalaan in Leek start komende woensdag. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het gezamenlijke project van de gemeente Leek en de provincie Groningen: Hoogwaardig Openbaar Vervoer Leek.

Stremming

Hierdoor wordt vanaf 6 tot en met 26 augustus het wegvak vanaf de kruising met De Schelp tot en met de rotonde bij de Lindensteinlaan gestremd. Er is dan één rijstrook beschikbaar voor verkeer tussen de Lindensteinlaan en Auwemalaan in de richting van de rotonde Tolbert.

Buslijn 3 rijdt die periode vanaf de Lindensteinlaan alleen naar Tolbert en gebruikt tijdelijk niet de haltes bij de Beetke van Rasquertstraat en Kalkoven.

Lijn 85

Buslijn 85 rijdt over de Euroweg. Voor de Euroweg is voor deze periode een parkeerverbod en een inrijverbod voor vrachtwagens van kracht. Het overige verkeer wordt plaatselijk omgeleid.