Keil d’r maar in

GROOTEGAST

De containers bij HRM in Grootegast hebben een grote aantrekkingskracht op iedereen die van afgedankte zooi af wil.

De medewerkers op het terrein houden een deskundig oogje in het zeil en staan te paraderen voor de bakken met afval. „Mag dit daarin?” klinkt het een tikkeltje onzeker. „ Dat mag daarin”, antwoordt de rustige baas van het terrein die, net als zijn collega's, niet te beroerd is om een handje te helpen.

„Wat een teamwork”, glimlacht een dame tegen haar man, waarop een high-five volgt. Ze doen daar niet heel moeilijk over een plastic zak die eigenlijk niet mee mag in de bak gipsplaten. „Bedek maar snel, niks aan de hand.”

Een gemoedelijk sfeertje daar tussen de weilanden in Grootegast. Freddy Krüger, op zijn vaste stek bij de uitgang, wenst allen een prettige dag.