Grunn Moves bedwingt de Mont Ventoux

OLDEKERK

Initiator Guus de Wit uit Oldekerk kijkt trots terug op de 8e editie van Klimmen tegen MS.

Met Guus vertrok een groep van ruim 40 deelnemers, vrijwilligers, familie, supporters vanuit Oldekerk afgelopen zondag 10 juni naar Zuid Frankrijk. Allen met het doel meer bekendheid te geven en geld in te zamelen voor meer onderzoek naar Multiple Sclerose.

„Op de berg hebben we kunnen zien hoe het is om met je beperkingen toch de top te kunnen halen, ook al was dat niet voor iedereen haalbaar. De doelen waren een jaar geleden al gesteld en het belangrijkste is volbracht. Afwachten op wat er komen ging was geen optie en zal ook voor de toekomst geen optie zijn. Als groep doneren, sponsoren, organiseren, promoten, en doen we mee op elke wijze die bij ons past”, aldus Guus.

„Binnenkort maken we de balans op en maken we bekend hoeveel geld wij bijdragen aan onderzoeken tegen MS. Op dit moment staat de teller op € 39000,- maar zeker is dat dit bedrag nog groeiende is.”

,,Wil jij in 2019 met ons ook deze uitdaging aan? Of wil je een bijdrage schenken, neem dan contact op met Guus de Wit. 06 11951076 guusdw@hotmail.com