Wiesje Berghuis schrijft trilogie

BOERAKKER

Wiesje Berghuis, getrouwd, moeder van drie kinderen en woonachtig in Boerakker schrijft sinds januari aan de trilogie ‘Het mysterie van Ison’.

„Het schrijven begon toen mijn zoon vroeg of ik spannende boeken voor hem wilde schrijven met een goed moraal. Hij was in die tijd verslingerd aan de serie ‘De grijze jager’, vertelt Wiesje. „Het eerste deel is met veel enthousiasme door de uitgever ontvangen. Hij wilde direct met me in zee. Nu, 4 maanden later, is deel 2 inmiddels ook uitgegeven.”

De eerste 2 boekpresentaties zijn in de bibliotheek gegeven. De presentatie van deel 3 wordt grootser aangepakt met een feestelijk tintje. Iedereen die interesse heeft voor het slotdeel van de trilogie is op 1 september a.s. vanaf 15:00 welkom aan de Noorderweg 45 in Boerakker.