Feestweek met veel muziek

GRIJPSKERK

De hoop is dat de saamhorigheid en leefbaarheid van Grijpskerk en omstreken wordt vergroot.

Zondag 10 juni start de week met een tentdienst van de gezamenlijke kerken te Grijpskerk. Deze begint om 11.00 uur op De Poel met als thema Vriendschap en voorganger is Pieter Kars Van de Kamp. Na afloop is er een gezamnelijke lunch.

Maandagavond is het klaverjasavond in de tent op de Poel. Inschrijven kan vanaf 19.00 uur en er zijn vleesprijzen te winnen. Maandag 11 juni is er een klaverjasavond in de tent op de Poel. Inschrijving vanaf 19:00 uur.

Ook is er deze avond een motortoertocht georganiseerd door de Motormuizen uit Grijpskerk. Vertrek 19:00 uur vanaf de Poel.

Dinsdag 12 juni is er een pubquiz in de tent. Inschrijven kan wederom vanaf 19:00 uur.

Op woensdag is er om 14:00 straatspeeldag op de van Assendorplaan te Grijpskerk. ‘s Avonds is er een bingoavond in de tent. De aanvang 20:00 uur. De gebroeders Kuperus houden donderdag eenGezelligheidsrit, inschrijving vanaf 18:30 uur bij de molen, te Grijpskerk. Vrijdagavond is het kinderavond van 19:00 tot 21:00 uur, met aquaballen, pony rijden, een zweefmolen, stoepkrijten, suikerspinnen, springkussen, een ritje maken in een vrachtwagen van Postma Transport, uitleg krijgen over de dode hoek bij vrachtwagens ect. Tevens staan er die avond een aantal oldtimer vrachtwagens opgesteld om te bezichtigen.

Volwassenen mogen onder begeleiding tijdens de kinderavond heeft u die mogelijkheid in een lesvrachtwagen van Jolmers een korte rit maken.

Aansluitend op de kinderavond is er van 21:00 tot 0:00 uur een Hollandse avond met de band Sunshine en als klap op de vuurpijl Henk Wijngaard mede mogelijk gemaakt door Postma Transport.

De slotdag zaterdag is er een jaarmarkt in het centrum van Grijpskerk. Aanvang 10:00 uur. ‘s Middags vanaf 15.00 uur wordt het lachen tijdens Blij dat ik Glij. Deelnemers gaan op een band, luchtbed of ander spectaculair opblaasbaar object van de schans af en dan zo snel mogelijk de bel luiden die aan het eind van de schans boven het water hangt.

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar fredenmar@hotmail.com. Via dit mail adres zijn ook het reglement en het inschrijfformulier te verkrijgen.

Vanaf 17:00 sluit de band Ziezeau de Feestweek af.