Workshop Tai Chi voor mantelzorgers

LEEK

Mantelzorgondersteuning Westerkwartier houdt woensdagmiddag 13 juni van 13.30 tot 16.00 uur een gratis workshop Tai Chi voor mantelzorgers. Er zijn diverse manieren om op een leuke manier te ontspannen. Tai Chi is een Oosterse techniek die kan helpen beter met stress om te gaan en in balans te blijven. Tai Chi bestaat uit een aantal langzame bewegingen, zoals het overbrengen van het lichaamsgewicht, cirkelvormige armbewegingen en ademhalingsoefeningen. Tai Chi kan onder meer helpen een betere lichaamshouding te ontwikkelen, innerlijke rust te vinden en je vitaler en krachtiger te voelen. Mantelzorgers die overbelast zijn of dreigen te raken kunnen lichamelijke en psychische klachten ontwikkelen als vermoeidheid, problemen met de concentratie, snel geëmotioneerd of lusteloosheid. Tai Chi kan helpen om hier beter mee om te kunnen gaan. Mantelzorgers worden van harte uitgenodigd om zich op te geven voor deze gratis workshop. De workshop wordt georganiseerd in dienstencentrum ‘de Schutse’ in Leek. Opgave via 0594-512334. Meer informatie over Mantelzorgondersteuning Westerkwartier op www.mantelzorgwesterkwartier.nl