Vette cheque voor KiKa van Z-Friezenteam

TOLBERT

In de manege in Tolbert heeft het Z-Friezenteam Groningen een cheque van 2.932 euro uitgereikt aan het Kinderkankerfonds KiKa. Naast het actief zijn in de paardensport, zet het Z-Friezenteam Groningen zich al jaren in voor het goede doel. Na Stichting het Vergeten Kind, Stichting Kind te Paard en Stichting Tegenkracht, koos het team dit jaar voor KiKa. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, organiseerde het team onder andere een online veiling met lessen van topinstructeurs en een online veiling met producten op Facebook. Tevens woonden ze 14 april het evenement Paard & Zo bij voor KiKa. Op deze dag gaf het team een clinic, een show en een meet & greet en verkochten ze allerlei producten in de stand. Alle items, die werden ingezameld en verkocht voor het goede doel door het team, werden beschikbaar gesteld door de fans van het team.