„Garageverkoop leeft enorm in Grootegast”

GROOTEGAST

Tijdens de garageverkoop Grootegast staan er 87 garages open voor belangstellende koopjesjagers. Zaterdag 2 juni tussen 9:00 - 16:00 uur kan er gekocht en verkocht worden in het dorp. Ook dit jaar leeft de garageverkoop weer enorm in Grootegast. Initiator Frouwke geeft aan: „We zien al een paar weken dat deelnemers reclame bij hun huis maken. Dit zal de komende dagen alleen nog maar meer worden.”

Naast de garageverkoop zijn er ook weer leuke acties van de middenstand. De aanbiedingen zijn ook terug te zien op de digitale overzichtskaart, de acties van de middenstand zijn daar herkenbaar aan de grijze sterren.

Alleen de deelnemers met een gele "deelname-poster" zijn officiële verkopers. Op zaterdag 2 juni zullen alle deelnemers er voor zorgen dat ze goed te vinden zijn, door de vlag uit te hangen, extra routeborden te plaatsen en door vlaggetjes op te hangen. Bekijk alle deelnemers op www.garageverkoop grootegast.weebly.coms.