Vriendinnendag bij S.V. Marum

MARUM

S.V. Marum houdt woensdagmiddag 30 mei in samenwerking met de KNVB een Vriendinnendag.

Alle meidenleden van sv Marum mogen die dag hun vriendin, buurmeisje of nichtje meenemen naar de club om samen te kunnen voetballen. De Vriendinnendag van sv Marum op Sportpark de Holten begint om 15:00 uur.

Tijdens de Vriendinnendag voetballen meiden een middag met elkaar en staat plezier voorop. Doel van de dag is om meiden en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport en met het meidenvoetbal bij sv Marum. Bij sv Marum spelen op dit moment 85 meiden en vrouwen van Mo13 t/m vrouwen 1, spelend in de derde klasse.

Meer informatie over meiden- en vrouwenvoetbal bij sv Marum is te vinden op http://www.svmarum.nl of neem contact op met Joze Neef: joze.neef@hotmail.com