Eagles in Drachten ‘thuis’ tegen Veerhuys

LEEK

De tegenstander van Leekster Eagles in de play-offs om promotie naar de eredivisie is bekend. De adelaars nemen het op tegen voormalig landskampioen HV/Veerhuys, de nummer tien van de eredivisie. De Leeksters (vijfde in de eerste divisie A) spelen vrijdag 11 mei eerst thuis.

Dat gebeurt echter niet in de vertrouwde omgeving. Omdat Sportcentrum Leek door een occasionshow bezet is en ook de Topsporthal niet beschikbaar is, wordt uitgeweken naar Drachten.

Leekster Eagles-HV/Veerhuys wordt afgewerkt in de Snij Noord Hal aan de Sportlaan 10. De aftrap is om 20.30 uur. Een week later (18 mei) volgt in Hoorn de return. De winnaar plaatst zich voor de volgende ronde.

HV/Veerhuys werd op de laatste speeldag voorbij gestreefd door FC Eindhoven en ook FC Marlène kwam op het nippertje in veilige haven.