Vurig Verlangen op evangelisch festival

OPENDE

Rond het Hemelvaartsweekend vindt het Strandheem Festival voor de 29ste keer in Opende plaats.

Het festival begint om donderdag 10 mei en duurt tot zondag 13 mei en evangelisatie staat centraal bij dit evenement.

Het programma staat bol van activiteiten, waarbij de jeugd volop aan haar trekken komt. Het thema is ‘Vurig Verlangen’ en loopt als een rode draad door het festival. Over dit onderwerp zullen Jan Pool, Kees Kraayenoord, Kees van Velzen en Esther Vorsterman van Oijen spreken. Op de donderdagavond is er een jongerenavond met Hanne de Vries & band. De vrijdagavond is traditiegetouw de Johannes de Heer avond.

Het vorige jaar bezochten 7500 bezoekers het festival, meer dan ooit. Het programma is opnieuw uitgebreid. Zo zijn er nu ook de gehele donderdag- en zaterdagmiddag diverse activiteiten.

Het programma wordt donderdag 10 mei om tien uur ‘s ochtends geopend met een tentsamenkomst. Spreker is Jan Pool met muzikale medewerking van Elise Mannah & band. Tegelijkertijd start het kinderprogramma Willemijn de Weerd (groep 1-3), Je bent een Parel (groep 4-8). Om twaalf uur wordt er een Sport en spel parcours uitgezet met om half een, een akoestisch optreden van Lars Gerfen.

‘s Middags start een bezinningswandeltocht van 3,5 kilometer in een prachtig natuurgebied. Vooraf opgave via aanmelden@strandheemfestival.nl. Zie voor alle info van het festival en tijden: www.strandheemfestival.nl.