Vierde garageverkoop Grootegast op stapel

GROOTEGAST

De garageverkoop wordt dit jaar voor de vierde keer op rij gehouden in Grootegast.

Iedereen in het dorp Grootegast kan deelnemen. Vanaf de eigen oprit, garage of tuin verkopen. „Ruim de kasten op, bekijk wat er nog op zolder en in de garage ligt waar toch niets mee gebeurd en doe mee. Ook hobbyisten mogen mee doen om hun eigen gemaakte materialen verkopen”, aldus de organisatie. De organisatie hoopt dat er weer tussen de vijftig en vijfenzeventig deelnemende garages zullen zijn.

,,Deelname kost vijf euro. Door dit bedrag te betalen, maakt u deel uit van onze vergunning tot verkopen op zaterdag 2 juni 2018. Elk jaar vragen wij voor de deelnemers de vergunning aan. Zodra de inschrijftermijn gesloten is, geven wij de deelnemende adressen door, zodat de veiligheidsinstanties de veiligheid kunnen inschatten. Het is daarom ook echt noodzakelijk om je op te geven. Wij regelen dan de rest”, aldus Frouwke van de organisatie. Opgeven kan tot en met 20 mei via www.bit.ly/garagegrootegast18