Dierenambulance verbijsterd over opbrengst

WINSUM

Terra Winsum hield op 22 en 23 maart 2018 haar actie-tweedaagse . Er wordt dan zoveel mogelijk geld ingezameld voor een goed doel.

Dit jaar was De Dierenambulance als het goede doel uitgekozen. De Dierenambulance rijdt in De Marne, Grootegast, Leek, Zuidhorn en ook in Winsum.

De leerlingen hebben deze twee dagen op vele manieren voor het goede doel gewerkt en geld ingezameld. Zo werden een sponsorloop, een fietstocht en een braderie gehouden en werden klussen voor particulieren en bedrijven gedaan en een pop-up restaurant gerund. Aan het eind van deze twee dagen stond de ‘teller’ op maar liefst ruim € 13.275. Een ongelofelijk bedrag.

Met deze geweldige opbrengst kan De Dierenambulance een aantal wensen in vervulling laten gaan. In ieder geval worden een chipreader en een reeënmand aangeschaft en krijgen alle chauffeurs nieuwe, uniforme kleding. Ook wordt een deel van het geld besteed aan extra scholings- en instructieactiviteiten voor de vrijwilligers.


Auteur