Spelen in ‘Natureluur’

ZEVENHUIZENE

en nieuwe speeltuin verdiende een nieuwe naam: ‘Natureluur’.

Na het weghalen van de speeltoestellen werd in nauwe samenwerking tussen de gemeente Leek en de buurtvereniging de speeltuin opnieuw aangelegd met natuurlijke materialen. De gezamenlijke schets met ideeën over de inrichting van de speeltuin, werd in uitvoering op vakkundige wijze aangelegd door loonbedrijf Zoutman uit Zevenhuizen en hoveniersbedrijf Schuil uit Doezum, waarop de gemeente Leek de beplanting voor zijn rekening nam. Een prachtig nieuwe speelplaats voor de kinderen als eindresultaat. Dat de buurtverenging zeer content is met dit eindresultaat bleek wel afgelopen zaterdag bij de opening.

Tientallen ballonnen gingen kleurrijk de lucht in tijdens de ballonnenwedstrijd en werd kort daarvoor de nieuwe naam van de speeltuin bekend gemaakt. Rommy Klungers bedacht op de uitgeschreven prijsvraag de nieuwe naam voor de speeltuin: ‘Natureluur’. Zij werd na de onthulling van het nieuwe naambordje door buurtgenoot Harry Weerman namens de buurtvereniging in het zonnetje gezet.


Auteur