Koningsdag in Grijpskerk, Koningsspelen in Marum

GRIJPSKERK

Ook dit jaar organiseert “30 april anders” Koningsdag in Grijpskerk. Vanaf 13.30 uur gaan alle activiteiten op locatie “de Poel” van start.

Om 13.30 is er de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd. Kinderen kunnen zich vervolgens tussen 13.30 en 16.30 uur op Koningsdag vermaken met een hindernisbaan, het parachute avontuur, springkussen en snelheidskooi met radar. Een mysterious guest zal deze middag naar ‘de Poel’komen. Wat zal deze bijzondere dame komen doen?

Shantykoor Oosterstörm uit Groningen verzorgt op Koningsdag tussen 13.30 en 16.00 een feestelijk optreden. De bemanning van dit Shantykoor bestaat naast zangers ook uit een scheepsorkest met accordeonisten, een gitarist, bassist en een drummer.

Coverband BAMM BAMM zal Koningsdag gaan afsluiten. Zij treden van 16.00 tot 19.00 uur op. Ook dit jaar is DJ Henk van de partij, hij zal plaatjes draaien en er is mogelijkheid voor karaoke.

De gemeente Marum heeft voor het vijfde en laatste jaar op rij de organisatie van de spelen voor

de groepen 5 t/m 8 van alle basisscholen in de gemeente Marum in handen. Een kleine 500 kinderen doen aan deze sportdag mee. Dit in samenwerking met verschillende verenigingen en

sportaanbieders, die op een enkeling na allemaal uit de gemeente Marum komen.


Auteur