Grote reünie in Pieterzijl

PIETERZIJL

In dorpshuis De Wending in Pieterzijl staat op zaterdag 15 september een grote reünie gepland.

Vanaf tien uur ‘s ochtends zijn alle inwoners, oud inwoners van Pieterzijl, maar ook die zich erg met Pieterzijl verbonden voelen, van harte welkom om met elkaar herinneringen op te halen. „Herken je de (oud) inwoners nog? En wat doen ze tegenwoordig? Wie woont er nog in Pieterzijl? Wil je antwoord op deze vragen? Kom dan vooral naar de Reünie”, roept de organisatie op.

Momenteel is de reüniecommissie op zoek naar beeldmateriaal. „Ben je in het bezit van leuk of bijzonder beeldmateriaal en wil je dat delen met (oud) inwoners van Pieterzijl? Stuur dan een e-mail naar reuniepieterzijl@gmail.com”, aldus de organisatie.

Aan de huidige inwoners van Pieterzijl wordt gevraagd actief deel te nemen om de reünie tot een geslaagd evenement te maken. Zo zal worden gevraagd om de tuinen netjes en opgeruimd te hebben en zal er geprobeerd worden een “open huisroute” aan te bieden, zodat oud-inwoners van Pieterzijl nog eens hun ‘oude’ woning, of alleen de tuin/buitenkant kunnen bezichtigen.

Aanmelden voor deze dag kan via www.reunie-pieterzijl.com


Auteur