Hobbybeurs in Sportcentrum Leek

LEEK

De derde editie van de grote Hobbybeurs in Sportcentrum Leek vindt plaats op zondag 11 september.

Op de gratis te bezoeken hobbybeurs tonen een groot aantal standhouders hun hobby’s en bieden een verscheidenheid aan producten aan. Op een oppervlakte van meer dan tweeduizend vierkante meter beursvloer is een grote diversiteit aan hobby’s te zien. De organisatie staat (nog) open voor nog nieuwe aanmeldingen van standhouders die tijdens de komende editie ook hen hobby willen tonen en hobbyartikelen willen verkopen. Men kan hiervoor contact opnemen met Sportcentrum Leek, telefoon 0594-512040 of via mail naar evenementen@sportcentrumleek.nl of via info@easyleek.nl. De Hobbybeurs Leek is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Parkeren kan naast Sportcentrum Leek.  

Auteur

Monique Westra