Droomberoepen op Nienoord Leek

LEEK

 Wat wil jij later worden als je groot bent? Heb jij er altijd al van gedroomd om brandweerman, kapper, boer, prinses of conducteur te worden?

Maak in Familiepark Nienoord kennis met al deze droomberoepen. Op zondag 28 augustus vier jij jouw laatste vakantiedag door de boer te helpen met het verzorgen van dieren in de kinderboerderij of stralen op een catwalk als supermodel. Heb je altijd al in een echte brandweerauto willen kijken? Kom dan zeker langs, want de brandweermannen en brandweervrouwen van bosbrandweer uit Niebert en Jeugdbrandweer Westerkwartier laten jou graag hun brandweerwagen zien. Ook is er een truck van in de Klaver uit Niebert en je kunt ervaren hoe het is om een dag conducteur te zijn van een echte stoomtrein. Laat iedereen zien wat jouw favoriete droombaan is en trek je mooiste verkleedkleren aan. Je kunt de droomberoepen bekijken en beleven van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Auteur

Monique Westra