Vierdaagse bij zwembad De Woldzoom

DOEZUM-GROOTEGAST

In de week van 22 augustus tot en met 25 augustus vindt er in zwembad de Woldzoom de jaarlijkse zwemvierdaagse plaats.

Dit jaar worden de activiteiten voor het 41 e jaar georganiseerd. Tijdens de opening van het festijn wordt aandacht besteed aan het feit dat  stichting De Woldzoom 25 jaar bestaat. Op maandag 22 augustus start de zwemvierdaagse om 18.30 uur voor kinderen zonder een diploma. Om 19.00 uur is de officiële opening. Dinsdagmiddag is er voor de jeugd lasergamen op het veld. Vanaf het eind van de woensdagmiddag kunnen de kinderen springen op een bungee trampoline. Donderdag 25 augustus wordt deze vierdaagse afgesloten met een hobbymarkt en curiosa vanaf 16.00 uur. Naast de markt is er voor de jongeren een minikermis.

Auteur

Monique Westra