Leekster rommelmarkt 'De Hoeksteen'

LEEK

De 42e editie van de jaarlijkse rommelmarkt 'De Hoeksteen' wordt gehouden op 9 en 10 september.

De markt, met veel goed verkoopbare goederen, vindt plaats in en rond het kerkgebouw 'De Hoeksteen' aan de Lindensteinlaan. De opbrengst van de markt is bestemd voor de lokale en (inter)nationale goede doelen. Wilt u goederen schenken voor het goede doel? Het hele jaar door is het mogelijk goederen te laten ophalen door de rommelmarktbus. Hiervoor kunt u bellen met Evert van der Woude, tel 0594-51 64 82. De goederen worden op donderdagmiddag opgehaald. Daarnaast kunnen goed verkoopbare goederen ook worden aangeleverd tijdens de inbrengdagen op vrijdag 2 september: 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag 3 september van 9.30 tot 12.00 uur naar de Kerkweg 59 in Leek. Vanwege de inbrengdagen rijdt de rommelmarkbus niet op donderdag 1 september. Wie mee wil helpen met de opbouw en uitvoering van de rommelmarkt kan via de website rommelmarkt-leek het formulier 'word vrijwilliger' invullen. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, en voor meer foto's kijk dan op de Facebookpagina.

Auteur

Monique Westra