Route99 bestaat in september 10 jaar

REGIO

Route99 bestaat in september 10 jaar. Dit zal gevierd worden met een mooie expositie, maar tot die tijd is er genoeg te beleven.

Zondag 31 juli zijn de atelierdeuren weer open van de acht kunstenaars om de bezoekers te vertellen over het werk dat zij maken. Er is veel om te zien, veel om je over te verbazen. De route naar de diverse kunstenaars op het Hoogeland is al een feestje op zich: prachtige wierden, kleine dorpjes, de grazige weilanden, het Reitdiep. Ook is het de moeite waard de panden van de kunstenaars te zien, elk huis is weer anders, elk atelier heeft zijn eigen charmes en geheimen om de kunst te maken: verf gemaakt van eieren, kunst opgebouwd uit boerentouwtjes, gebruikte oude deuren, scherven, glas en steen. Er wordt getoverd met materialen. Een bezoekje waard. Bezoek is welkom op zondag 31 juli van 12.00 tot 17.00 uur (zieook www.Route99.nl).

Auteur

ggeersing