'Het tuinpad op' ook in Noordenveld

REGIO

De Zomertuinenmarathon Groningen en Drenthe komt er weer aan. Zaterdag 18 & en zondag 19 juni houdt de stichting ‘Het Tuinpad Op’ een tuinenmarathon.

Tijdens zo’n weekend kan een selectie van de aangesloten tuinen worden bezocht zonder dat daarvoor een afspraak moet worden gemaakt. De deelnemende tuinen openen dan van 10.00-17.00 uur de tuinpoorten, deze tuinen voldoen aan de kwaliteitscriteria van de tuinencommissie van ‘Het Tuinpad Op’. De entree is soms gratis, soms wordt entree gevraagd of een vrije gift op prijs gesteld. De lijst met open tuinen wordt voortdurend bijgewerkt en is te vinden en te downloaden op www.hettuinpadop.nl. Tevens kan hier de uitgave van de tuinengids 2016/2017 worden besteld. Deze gids staat boordevol informatie over de 150 mooiste tuinen van Groningen, Drenthe en noordwest Duitsland. Deelnemers in de regio zijn:
  • Bunne, ‘Tuin van de Tijd’, Femke van Dam, Paasveen 2, alleen 19 juni De Wilp, Lianne’s Siergrassen, Jan Gosseswijk 31, alleen 18 juni Foxwolde, ‘Aan de Vaart’, Ben Nusse & Mathilde te Velde, Aan de Vaart 20 Peize, Cocky Stottelaar, Groningerweg 35 (alleen 18 juni).

Auteur

ggeersing