Schoolfeest van obs De Opstap

Haren

Het vier-jaarlijkse feest van obs De Opstap is zaterdag 18 juni. De voorbereidingen zijn zo goed als rond.

De verf van de versierde wagens is aan het drogen, de laatste draadjes aan de kostuums worden afgehecht, de verkeersregelaars nemen nog één keer de route door, de band Sunshine is het repertoire voor de feestavond in De Rotonde aan het samenstellen en de DJ’s leggen hun plaatjes klaar... Veel voorbereiding maar zeer de moeite waard; vanaf 12.30 uur gaan de leerlingen, oud-leerlingen en verenigingen slingerend in optocht door de dorpen Niekerk en Oldekerk om hun versierde wagens tonen. ’s Middags zijn er voor alle kinderen activiteiten op het plein van De Opstap en ‘s avonds wordt het een gezellige boel in De Rotonde waar iedereen van harte welkom is. De toegang is gratis. De school vraag inwoners auto's niet op straat te parkeren om de optocht vlot te kunnen laten doorrijden.

Auteur

ggeersing