Expositie en mini-workshops bij Warempel Grootegast

GROOTEGAST

Juni staat bij 'Warempel' in het teken van ‘iktoon’. kunst voor iedereen. In deze maand laten amateurkunstenaars in heel Nederland zien wat zij in hun vrije tijd maken.

Ook Kunsterf Warempel in Grootegast doet mee met dit evenement. Cursisten van beeldend kunstenaar Annet Pool exposeren zaterdag 11 juni en zondag 12 juni van 10.00 tot 17.00 uur op het Kunsterf aan De Onderneming (Park-West). Op zaterdag zijn er van 10.00 tot 11.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur drie mini-workshops van een uur. De ‘iktooncampagne’ wordt dit jaar voor het eerst gehouden. Op meer dan duizend locaties in meer dan 150 gemeenten kunnen mensen de hele maand juni kunst kijken en van dichtbij beleven. Bij Kunsterf Warempel in Grootegast is het zaterdag 10 juni ook mogelijk om zelf creatief bezig te zijn. De mini-workshops betreffen schilderen met bijenwas (10.00 tot 11.00 uur), werken met sjablonen (15.00 tot 16.00 uur) en schilderen met een combinatie van houtlijm, acrylverf, terpentine en olieverf (16.00 tot 17.00 uur). De kosten zijn 10 euro per persoon (inclusief materiaal) per uur. Opgave vooraf is niet nodig. Meer informatie www.warempel.com en www.iktoon.nl.

Auteur

ggeersing