Zwem4daagse Leens start op maandag 4 juli

LEENS

Vanaf maandag 4 juli houdt het zwembad in Leens samen met Huis voor de Sport Groningen voor het derde achtereenvolgende jaar de zwem4daagse.

Van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli kunnen liefhebbers vier dagen een afstand zwemmen. Er is keus uit de volgende afstanden: 250 meter (10 baantjes), 500 meter (20 baantjes) of 1000 meter (40 baantjes). Iedere avond is de start tussen 18.00 en 19.30 uur. Op verschillende avonden wordt er iets leuks voor jong en oud georganiseerd. Na vier avonden ligt een originele zwem4daagse medaille klaar. De kosten bedragen 10 euro (gezinsprijs 22,50 euro). Ook voor de kinderen die nog geen zwemdiploma hebben is er een Ploeter driedaagse. Drie dagen in het ondiepe ploeteren. Ook voor hen zal er een aandenken klaarliggen. Opgave kan via het zwembad in Leens, info@zwembaddemarne.nl onder vermelding van naam en het aantal keren dat de vierdaagse is gezwommen. Voor meer informatie: zwembad Leens, telefoon 0595 – 421178.

Auteur

ggeersing