Amateurexpositie 'Omwenteling' op Verhildersum

LEENS

Landgoed Verhildersum Leens houdt dit jaar weer een amateurkunstexpositie. Deze keer is het thema “Omwenteling”.

Amateurkunstenaars uit de regio krijgen de kans hun kunstwerken te tonen aan een uitgebreid publiek. Wie graag schildert, houtsnijwerk of keramiek, knipkunst, textielwerk, foto’s of welke andere techniek ook hanteert, het thema Omwenteling biedt vele mogelijkheden en aanknopingspunten. De expositie wordt gehouden van 1 t/m 30 oktober 2016, in de museumboerderij Verhildersum. De ingeleverde werken zullen tijdens de opening besproken worden door kunstenares en docente Anneke Buikema. Alle amateurkunstenaars van 16 jaar en ouder uit de regio mogen meedoen. Voor meer info: Landgoed Verhildersum, 0595-571430 of via info@verhildersum.nl en vraag een aanmeldingsformulier. Aanmelden kan tot 15 augustus 2016. De ruimte is beperkt.

Auteur

ggeersing