Seizoenafsluiting zondagavondzang Zonnehuis Oostergast

ZUIDHORN

Zeker 50 jaren lang is het een traditie om ter afsluiting van een seizoen zondagavondzang in Zonnehuis Oostergast, een grote zangavond te houden in de open lucht.

Samen met de vrijwilligers worden sinds het bestaan van het Zonnehuis elke zondagavond christelijke liederen gezongen. De bijzondere zondagavondafsluiting zal plaatsvinden op zondag 12 juni vanaf 18.30 uur op het grasveld voor de Huiskamer van Oostergast, Gemmastraat 14. Deze grote zangavond wordt opgeluisterd door het optreden van vier koren, het Mannenkoor Laudate Dominum uit Zuidhorn, het Vredewolds Mannenkoor uit Marum, het Groninger mannenkoor uit Groningen en het Zoutkamper mannenkoor uit Zoutkamp. De koren worden begeleid door drie muziekkorpsen: Wilhelmina uit Zuidhorn, Juliana uit Aduard en Dindua uit Oldekerk.

Ontmoeten

Op deze avond kunnen mensen elkaar ontmoeten, samen zingen en luisteren naar de koren en de korpsen. Cliënten van Zonnehuis Oostergast, hun familie en vrienden, vrijwilligers maar ook belangstellenden uit de regio zijn welkom. De toegang is vrij, wel is er gelegenheid om iets bij te dragen in de kosten. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het Dorpsplein en omgeving.

Auteur

ggeersing