Avondvierdaagse in Niekerk en omgeving

NIEKERK

De avondvierdaagse in Oldekerk/Niekerk/Faan is dit jaar van maandag 30 mei t/m vrijdag 3 juni.

Inschrijving, start en finish zijn bij De Smidse aan de Smidshornerweg 49a te Niekerk. De start van de 10 kilometer is van 18.00-18.15 uur, de start van de 5 kilometer is van 18.15-18.30 uur. Als herinnering is er een medaille. Inschrijven gebeurt per groep. Een groep bestaat uit minimaal 1 persoon en maximaal 10 personen en een meerderjarige begeleider. De routes zullen ook dit jaar weer leiden door Oldekerk, Niekerk en Faan. De laatste wandelavond, vrijdag 3 juni, is er een feestelijke intocht, iedereen mag dan verkleed deelnemen. De organisatie is in handen van het SNO. Voor verdere informatie : Anne de Haas, telefoon 06 29098454 of snosports@gmail.com

Auteur

ggeersing