Jan van Dijk even terug naar Groningen

NOORDHORN

Jan van Dijk, voormalig speler en trainer bij FC Groningen, komt terug naar Groningen. Zondag 29 mei zal hij spreken tijdens de feestweek in Noordhorn over een belangrijk keerpunt in zijn leven.

De feestweek in Noordhorn is een jaarlijks evenement met een divers programma. Op zondag wordt er een dienst georganiseerd die voor iedereen toegankelijk is. Dit jaar zal Jan van Dijk zijn verhaal vertellen over een belangrijk keerpunt in zijn leven waarin hij op een bijzondere wijze God heeft ervaren. Van Dijk zal vertellen welke impact deze ervaring heeft gehad. De ontmoetingsdienst begint om 11.00 uur in de Dörpsstee in Noordhorn. Naast kinderwerk (0-12 jaar) is er na de dienst ruime tijd voor ontmoeting, koffie, soep en een broodje. De dienst wordt georganiseerd door de Stadskerk/VBG uit Groningen.

Auteur

ggeersing