Open Ateliers Westerkwartier exposeert 'Sterk Werk 3'

REGIO

De deelnemers aan het kunstenaarscollectief 'Open Ateliers Westerkwartier' presenteren zich met een gezamenlijke tentoonstelling onder de titel 'Sterk Werk 3'.

De kunstenaars laten op deze expositie hun meest recente werk zien. De tentoonstelling wordt door de exposanten zelf geopend op vrijdag 27 mei om 20.00 uur. Deze keer is gekozen voor een presentatie in Galerie-Studio Aafke Holman, Herestraat 2 te Burum. Er zijn schilderijen, textiel, houtdrukken, tekeningen, ruimtelijk werk in diverse materialen, sieraden en keramiek. De toegang is gratis. De openingstijden: vrijdag 27 mei 20.00-22.00 uur, zaterdag 28 mei 13.00-17.00 uur en zondag 29 mei 13.00-17.00 uur. Verdere informatie over de deelnemers en hun werk op www.oawk.nl

Auteur

ggeersing