Viool- en gitaarconcert in Westerklavier

DEN HORN

Floor le Coultre (viool) en Martin van Hees (gitaar) geven zondagmiddag 29 mei om 15.00 uur geven een concert in Westerklavier, Weersterweg 22 Den Horn.

Floor (1990) begon op 4 jarige leeftijd met vioolspelen. In 2011 werd zij benoemd tot Jong Muziek Talent Nederland. In 2014 behaalde zij haar Master met een 9,5 en onderscheiding. Floor is dol op kamermuziek en speelt regelmatig met andere bekende musici in ensembles. Zij vormt al een aantal jaar een duo met de gitarist Martin van Hees. Martin is een van de meest veelbelovende gitaristen in Nederland. Hij speelt vanaf zijn 9e gitaar en behaalde in 2014 zijn Master diploma (cum laude). Op het programma van hun concert in Westerklavier staan werken van o.a. Piazzolla, de Falla, Bartok en Pärt. De entree bedraagt 15 euro. Reserveren kan via info@westerklavier.nl of tel: 0644334935

Auteur

ggeersing