Kermis en puzzelrit in Zuidhorn

ZUIDHORN

De Paardensportvereniging Zuidhorn organiseert binnenkort weer de voorjaarskermis en de bekende gezelligheids/puzzelrit.

De kermis is van donderdag 14 t/m zondag 17 april op het Holtplein bij Hotel in't Holt. De slotdag is tevens Eurodag, dan kosten de attracties slechts 1 euro. Zondag 17 april is de gezelligheids/puzzelrit voor auto’s, motoren en oldtimers en/of oude legervoertuigen. Donderdag 14 april t/m zondag 17 april is er weer een kermis in Zuidhorn op het Holtplein bij Hotel in't Holt. Voor het mooiste voertuig is een prijs beschikbaar. De deelnemende voertuigen kunnen op het plein bij in’t Holt worden bezichtigd.

Vier uur

De route voert langs prachtige locaties, de duur van de tocht is totaal ongeveer 4 uur inclusief gratis koffie en koek in de pauze. Inschrijving is vanaf 12.30 uur, de start vanaf 13.00 uur bij hotel-restaurant In't Holt. Rijders van oldtimers kunnen zich op geven bij A.Wegman, mail: ahcwegman@cs.com. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per voertuig (ongeacht het aantal inzittenden). Alle deelnemers kunnen na afloop per voertuig een prijs uitzoeken, verder zijn er diverse hoofdprijzen te winnen. Voor meer info: Arnold Wegman, telefoon 0594-502502, mail: ahcwegman@cs.com of paardensportver.zuidhorn@gmail.com

Auteur

ggeersing