Zuid-Amerikaans temperament in Westerklavier

DEN HORN

In Westerklavier treedt zondag 3 april om 15.00 uur duo Brouwer (zang) & Faverey (gitaar) op. Met het Zuid-Amerikaanse programma Canto del Alma, lied van de ziel, brengen zij akoestisch temperament en sentiment.

“Een droevig lied kan vervullen van liefde en warmte. Dan ineens bij het zingen van een vrolijk lied overvalt de enorme treurnis ervan. Ook het publiek wordt verleid mee te gaan in deze verschillende lagen en sentimenten: van uitbundig naar verstild, van vermakelijk naar melancholiek (www.brouwerenfaverey.nl). Gastmuzikanten zijn deze keer Bert van Erk, contrabas, Jorge Castaneda Valenciano, piano en Raphael Tahapary, percussie. Westerklavier, Weersterweg 22 Den Horn. Entree 15 euro, www.westerklavier.nl, telefoon 0644334935.

Auteur

ggeersing