Staatsbosbeheer zoekt hulp

LAUWERSOOG

 Staatsbosbeheer zoekt voor het activiteitencentrum in Nationaal Park Lauwersmeer activiteitenbegeleiders en gastheren/vrouwen. 

Het gaat onder meer om natuur gerelateerde activiteiten organiseren, en vrijwilligers moeten uiteraard kunnen omgaan met zowel volwassenen als kinderen.  Het activiteitencentrum van Staatsbosbeheer ligt in Nationaal Park Lauwersmeer, een vogelparadijs op vroegere zeebodem. Het activiteitencentrum is in 2010 geopend en jaarlijks komen er meer bezoekers (in 2015 17.000). Ook zoekt SBB gastheren/vrouwen, om bezoekers te ontvangen, informatie te verstrekken, voor  telefoondienst en het netjes houden van de faciliteiten (activiteitencentrum, toiletten) en het voorbereiden van activiteiten. Er is een informatieavond op dinsdag 5 april. Voor meer info: Liesbeth van den Berg via 06-30372114 of l.berg@staatsbosbeheer.nl

Auteur

ggeersing