Kleuters cbs Het Anker vieren Pasen

ZUIDHORN

De kleuters van cbs Het Anker hebben dit lied uit volle borst gezongen tijdens de Paasviering in de Gastkerk.

Eerder op de ochtend hadden de kleuters al lekker met elkaar ontbeten op school. De midden- en bovenbouw moest eerst even ‘gewoon’ leren. Vanuit brede school De Noordster zijn alle groepen lopend naar de Gastkerk gegaan. Daar deed elke groep een bijdrage aan de Paasdienst. Een bijzondere viering waar het thema "Vergeet-me-niet" centraal stond. Uit een herinneringsdoos haalden kinderen spullen die in verband stonden met het paasverhaal en een verhaal uit een prentenboek. En natuurlijk werd er ook samen gezongen en gemusiceerd. Na de dienst waren de kleuters vrij en konden de andere groepen weer lopend naar school. Daar stond een lopend buffet met allerlei lekkere dingen klaar.

Auteur

ggeersing