Leerlingen Woldborg actief voor LEGiO-run

GROOTEGAST

De jeugd van Grootegast maakt zich hard voor saamhorigheid in het dorp. Dat bewijzen de leerlingen van de Woldborg, vestiging van rsg de Borgen in Grootegast.

De leerlingen zijn tijdens handvaardigheidslessen druk bezig voor de LEGiO-run. Dit hardloopevenement wordt op zaterdag 2 april voor het eerst gehouden in het centrum van Grootegast. Het is nog een verrassing wat de actieve leerlingen hebben gebouwd, het resultaat is terug te zien langs de route. Dat de leerlingen actief zijn blijkt wel, een aantal leerlingen gaat zelf meelopen met de LEGiO-run. Allemaal proberen ze de finish van de 5 kilometer te behalen. Naast deze sportievelingen zijn er nog eens tien leerlingen die op zaterdag 2 april de handen uit de mouwen komen steken als vrijwilliger. Een mooi initiatief!

Auteur

ggeersing