Spelerscarrousel amateurvoetbal draait op volle toeren

REGIO

Het einde van het seizoen 2015/2016 komt alweer bijna in zicht. De spelerscarrousel in het amateurvoetbal draait ondertussen op volle toeren.

Derdeklasser Pelikaan S ligt nog altijd op titelkoers in de derde klasse C van het zaterdagvoetbal, maar moet vooralsnog alleen koploper Groninger Boys boven zich dulden. De club uit Oostwold heeft haar vizier ondertussen alweer gericht op het nieuwe seizoen, want de eerste versterkingen zijn bekend. Naast Joshua St. Juste (Geldrop), Edu de Jonge Rosa (ACV) en Anton Jongsma (WKE) komt ook Martijn Drent (WVV) volgend seizoen de clubkleuren van Pelikaan S verdedigen. ONR heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Sander Ottens die afkomstig is van de zondagtak van Amicitia VMC. Ook voor ONR, dat momenteel de tweede plek bezet in de derde klasse D van het zaterdagvoetbal, ligt er een reële kans op promotie. Niettemin zullen er de komende weken bij diverse clubs nog mutaties plaatsvinden. De populaire amateurvoetbalsite TweeNul.nl wil amateurvoetballiefhebbers een totaalbeeld bieden van het komen en gaan van spelers. Het bericht (Overschrijvingen van dag tot dag) dat dagelijks wordt geactualiseerd is nog niet helemaal compleet. Aanvullingen zijn om die reden nog altijd welkom. Informatie kan worden gemaild naar redactie@tweenul.nl.

Auteur

ggeersing