Tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs Leens

LEENS

De tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs Leens komt er weer aan! De organisatie is al in volle gang. De sporthal is afgehuurd, posters zijn afgedrukt en de eerste kopers zijn al weer aangemeld.

Zaterdag 9 april van 10.00 – 12.00 uur vindt in de sporthal voor de vijfde keer de tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats. De organisatie merkt dat het aanbod elk jaar groter wordt. De opzet van de eerste beurs was nog voor 40 verkoopplekken. Inmiddels is het uitgebreid naar bijna 80 verkoopplekken. De moeite waard om naar toe te gaan en zo op een goedkopere manier aan leuke kinderkleding en speelgoed te komen. Tijd dus om de kledingkasten weer uit te zoeken, te kleine kleren weg te doen en de lege kasten weer te vullen met de aangeschafte kleding. Ook op het gebied van speelgoed wordt van alles aangeboden; van loopfietsjes tot playmobiel. Leuk om het speelgoed mee aan te vullen of iemand mee te verwennen op zijn verjaardag. Wie zelf wil verkopen, kan mailen naar kledingbeursleens@live.nl

Auteur

ggeersing