Extra opening boekenmarkt in kerkje Den Horn

DEN HORN

Zaterdag 12 en zondag 13 maart hield de Stichting Vrienden van het kerkje van Den Horn voor de 16e keer een boekenmarkt in het kerkje van Den Horn.

Dit jaarlijkse evenement is een belangrijke activiteit voor het kerkje dat zich graag wil profileren rondom boeken en streektaal. Zoals ieder jaar stonden de liefhebbers weer op tijd voor de deur voor de eerste koopjes. De markt werd goed bezocht en met een grote variatie in aanbod was er voor velen wel iets leuks te vinden. Vanwege deze succesvolle dagen is de boekenmarkt in het paasweekend nogmaals geopend. Er is nog volop keuze in mooie tweedehandsboeken. Literatuur, spanning, hobby, geschiedenis, kunst, reizen, koken, kinderboeken en nog veel meer. De boeken zijn voor een prikje verkrijgbaar. Tevens is dit een mooie gelegenheid om het kerkje, dat eigendom is van de Stichting Oude Groninger Kerken, eens nader te bekijken. De boekenmarkt is geopend op zaterdag 26 maart en tweede paasdag maandag 28 maart, op beide dagen van 13.00 tot 17.00 uur.

Auteur

ggeersing