Mirjam Zuiderveld zingt bij Jacobien in Grootegast

GROOTEGAST

Fashiondag, tweede paasdag met tapas-hapjes. Maar zaterdag 26 maart ook een muziekdag, want singer/songwriter Mirjam Zuiderveld zingt dan bij Jacobien Life & Style.

De Lifestyle winkel biedt een unieke beleving door de combinatie van mode, wonen en delicatessen. Naast dameskleding en accessoires, sieraden en lingerie, woondecoraties en meubelen, kom je er ook delicatessen zoals wijn, thee, bakmeel, noten en streekproducten tegen. Helemaal passend in de sfeer van de winkel zal tijdens Fashiondag zaterdag 26 maart Mirjam Zuiderveld optreden in de winkel. Dit optreden is gepland van 13.00 tot 14.00 uur. Mirjam Zuiderveld zal dan begeleid worden door gitarist Pieter Nanuru. Heerlijk rondsnuffelen bij Jacobien Life & Style kan natuurlijk alle dagen van de week (behalve op maandagochtend en zondag). Tweede paasdag is Jacobien Life & Style geopend van 13.00 tot 17.00 uur, met als extra tapas-hapjes.

Auteur

ggeersing