’t Sieljerder Kampke blij met NL Doet

LAUWERZIJL

’t Sieljerder Kampke is wederom voorgedragen voor NL Doet. De dierenweide in Lauwerzijl is erg blij met de nominatie. De bij de nominatie behorende financiële bijdrage komt weer goed van pas.

Maar het allerbelangrijkste zijn natuurlijk toch de vrijwilligers die het afgelopen weekend de handen weer flink uit de mouwen hebben gestoken. Vele extra klussen konden op deze wijze worden geklaard, zoals windgaas bevestigen bij de grote volière, gaas opnieuw vastmaken rondom de weide, schelpen aanbrengen en de hokken een grote schoonmaakbeurt geven. De vast groep vrijwilligers is dan ook erg blij met de extra handen op zo’n dag. Het weer werkte ook fantastisch mee. De catering was in goede handen bij de organisatie. Daarnaast zorgden Bakkerij Jager uit Grijpskerk, Bakkerij Smit uit Kommerzijl en Slagerij Boersema uit Grijpskerk er mede voor dat de inwendige mens niets te kort kwam. Een pluim voor de werkers, en zeker ook de vaste kern die op al die andere dagen in het jaar actief is...

Auteur

ggeersing