Jaarlijkse boekenmarkt in kerkje Den Horn

DEN HORN

In het kerkje van Den Horn wordt zaterdag 12 en zondag 13 maart voor de 16e keer de boekenmarkt gehouden. De organisatie is in handen van de Stichting Vrienden van het kerkje van Den Horn.

Dit jaarlijkse evenement is een belangrijke activiteit voor het kerkje dat zich graag wil profileren rondom boeken en streektaal. De boekenmarkt wordt ieder jaar groots aangepakt. Liefhebbers staan dan ook vaak al op tijd voor de deur voor de eerste koopjes. De variatie in het aanbod is groot: literatuur, spanning, hobby, geschiedenis, kunst, reizen, koken, kinderboeken en nog veel meer. En tegen een prikje verkrijgbaar. Tijdens het neuzen tussen de boeken is er mooi gelegenheid om het kerkje, dat eigendom is van de Stichting Oude Groninger Kerken, eens nader te bekijken. De boekenmarkt vindt plaats op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 uur 17.00 uur.

Auteur

ggeersing