Fanclubavond van Adrian Mey in Aduard

ADUARD

Zaterdag 16 april is het weer zover. In Best-Western Hotel-Restaurant Aduard wordt dan wederom de jaarlijkse fanclubavond gehouden van zanger/presentator Adrian Mey uit Aduard, aanvang 20.30 uur (zaal open vanaf 20.00 uur).

Deze avond stond eerder gepland in november 2015 maar kon toen helaas vanwege ziekte van Adrian geen doorgang vinden. Vanzelfsprekend zal Adrian Mey zelf een aantal keren optreden met zowel evergreens als ook nieuw repertoire en naast Adrian zullen bovendien verder optreden: Stemmingsorkest Unique, countryzangeres Kathy Bloom (uit Beilen) en aanstormend talent Stevan Bloema (Roodeschool) die onlangs een platencontract tekende bij platenmaatschappij CNR. De presentatie is deze avond in handen van Hindrik Kregel van het stemmingsorkest. Ook wordt een verloting gehouden waarbij diverse prijzen te winnen zijn. Voor informatie en kaarten: Carla Verwoert, telefoon 0594-213628 of mail naar carlaverwoert@outlook.com

Auteur

ggeersing