Welkom Thuis! van gospelkoor Rejoice in Zuidhorn

ZUIDHORN

De nieuwe musical 'Welkom Thuis!' van gospelkoor Rejoice te Zuidhorn gaat zaterdag 2 april in première. Het is een nieuw oud verhaal, over een vader en twee zoons die ieder zo hun eigen ideeën hebben over het familiebedrijf.

Het verhaal uit Lucas 15 wordt gespeeld en gezongen in een mix van gospel en popmuziek. De musical is geschreven door Avelien Haan, de muziek is bewerkt door Willem de Wit (dirigent) en Sylvia Eissens regisseert de musical. De personages: vader Abbema, die staat voor kwaliteit, of met Ruben, die altijd hard werkt. Leer Ben kennen, vol van dromen en ideeën en Dieneke, die alle ontwikkelingen vol verbazing aanschouwt. De voorstelling begint om 19.30 uur in De Rank, Westergast 8. Toegang voor volwassenen is 8,50 euro (voorverkoop 7,50 euro) en voor kinderen t/m 12 jaar 5 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.rejoice-zuidhorn.nl of via de leden van het koor.

Auteur

ggeersing